Vrijdag 26-08-2005 - Reisverslag uit Troy, Verenigde Staten van Vincent Koole - WaarBenJij.nu Vrijdag 26-08-2005 - Reisverslag uit Troy, Verenigde Staten van Vincent Koole - WaarBenJij.nu

Vrijdag 26-08-2005

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Vincent

27 Augustus 2005 | Verenigde Staten, Troy

De laatste dag van de "introductie"

Om 9.00u even lang mijn contactpersoon geweest, om 10.00u laatste hand check voor mijn visa.
Om 10.30u een prik tegen de mazelen en het prikje voor de TB screening. Prikken stellen niet voor (voor flinke vent zoals ik) en ik ben er (nog) niet ziek van geworden, wel weer $40,- of meer armer !

Na deze dingen... Fun Starts !!

Om 12.00u weer maar eens een free lucnch, SALADE vooraf, hoofdgerecht Zalm met rijst of kip met rijst (voor mij zalm), na een stuk cake met aarbeien.
Na de lunch zou er nog een spreker komen, die zat naast mij aan tafel, leuk mee kunnen praten over vanalles en nog wat, maar wij (7 exchange students) moesten weg, want we hadden andere verplichtingen om 13.30u, dus op het moment dat hij zich klaar ging maken om te spreken zijn we er tussen uit geknepen.

Wat gingen we doen ??
Eindelijk eens sporten! En dan niet bier drinken in de kroeg, nee een echte sport een beetje op niveau, GOLF.
Zoals de meeste misschien wel weten heb ik nog nooit gegolfed, dus wordt vast lachen.

We waren rond 14.00u op de golfbaan, waar we in teams van 4 personen werden verdeeld. Wij moesten nog even wachten voordat we mochten beginnen dus zijn we alvast een beetje gaan warm slaan op de drive..... of zoiets.

Uit eindelijk konden we pas rond 16.00u starten. We hadden even snel paar blikjes Heineken gekocht voor onderweg (in een mooie koeltas met veel ijs), een blikje kost hier maar $4,- dus valt wel mee ;-p

We speelden zo dat we steeds verder gingen met de beste bal dus iedereen ging verder van de zelfde plaats, zodat het minder lang duurde, in mijn groep hadden we slecht 1 speler die vaker speelde de rest waren first-timers.

Na 9 holes waren we klaar en stond er een BBQ op ons te wachten, waar we weers eens lekker konden eten. We waren niet in de prijzen gevallen, we hadden 5 boven par.

Na de golf nog ff een meeting met exchange student mee gepakt en dan naar een café in de buurt met 15 students, was daar erg gezellig en een Pitcher Budweiser koste slechts $5,- dus voor $1,- had je een groot glas bier (nou ja iets wat er op lijkt dan).

Rond 2.00u was het voor mij tijd om mijn bed weer eens op te zoeken.

27/08/2005
Voor vandaag Zaterdag, stond er niet veel op het programma, maar we hadden nog een luch afgesproken met een mannetje of 10, rond 12.00u lunch-buffet bij indisch/pakistans restaurant, voor $7.95 onbepertkt eten (maandag t/m vrijdag slechts 5.55)
Dit was weer gezellig en best goed als ontbijt.

Vanavond nog een (weer gratis) Picnic in Troy en dan denk ik nog 1 of 2 biertjes ergens in een of andere kroeg.

Nu ga ik maar eens wat Zwemmen !!! Om een beetje op te frissen want het is buiten een graadje of 28-30, maar binnen is het overal erg koud, gister in het café was het volgens mij een graadje of 15 of zo, airco's blazen hier overal full power.

Volgende week ga ik proberen wat foto's te plaatsen.

• 27 Augustus 2005 - 19:03

De Coach:

Zal tijd worden want alleen maar berichten van feesten en gratis eten doet mijn gedachten ook weer uitgaan om maar eens naar daar te gaan studeren... ps vandaag met 4-2 verloren van Hoek

• 28 Augustus 2005 - 07:20

Rosemarie:

Hoi Vincent.

Zo te lezen heb je best je draai al een beetje gevonden. Klinkt allemaal wel goed. En hoe beviel het golfen??? Ik ben zelf weeral opweg naar de tennis om wafels te gaan bakken. Het was vannacht niet vroeg en nu niet laat dus niet echt veel geslapen.

Tot gauw