De eerste dag. - Reisverslag uit Troy, Verenigde Staten van Vincent Koole - WaarBenJij.nu De eerste dag. - Reisverslag uit Troy, Verenigde Staten van Vincent Koole - WaarBenJij.nu

De eerste dag.

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Vincent

24 Augustus 2005 | Verenigde Staten, Troy

Even snel een kort berichtje, vanuit Troy.
Zit nu het "Computing Center" nu nog genoeg computers vrij dus kan hier misschien mijn website's wel bijhouden.

Mijn kamer die ik huur (off-campus) is niet wat je noemt luxe/mooi/nieuw/etc.
Het is een oud gebouw uit 1860 of zoiets en alles valt min of meer uit elkaar, maar mijn bed is goed en badkamer (een bad zonder slang om te douchen) is wel oke.
Keuken is (nog) niet echt schoon en alles ruikt een beetje muf, maar straks nog een beetje schoonmaken en dan is het een en ander wel weer wat beter.

Uit eindelijk zijn mijn koffers vanmorgen om 11.30u bij me thuis bezorgd. (GELUKKIG)

De koffers waren allebei naar een verschillende bestemming geweest, de ene was gister avond terug "gevonden" de andere later pas.

Ik ga nu maar weer eens wat inlezen wat ik morgen kan verwachten en schoonmaken.

Groeten vanuit het lekker warme Troy.

• 24 Augustus 2005 - 19:00

Perries:

gelukkig na een goed verlopen ook vrij snel je koffers op bestemming. succes met de schoonmaak en inrichting van je kamer zal ik dan maar zeggen en have fun

• 24 Augustus 2005 - 19:33

Je Ma:

Gelukkig dat jij goed bent aangekomen ,en de koffers ook. Blijf je wel op dit adres? Is er na de schoonmaak in te leven? hoe is de huisgenoot. Je mist het weer van hier vast niet . Veel succes met de poets.en plezier op school?/universitijd.Dikke kus van mij . pa is tennissen ook maar een kus
    tot gauw .

• 24 Augustus 2005 - 19:50

De Coach:

Blij dat je in ieder geval goed bent aangekomen, beetje poetsen is nog nooit iemand slecht van geworden en veel succes in het American Football, met jou schoten moet dat geen probleem opleveren om kicker te worden

• 24 Augustus 2005 - 21:23

Pa:

ik heb alvast gesport om te relaxen en tevens Ajax gekeken 3-1 gewonnen
    Alles goed en al een beetje bij geslapen?
    Je mist ons toch nog niet!!! Ik begrijp dat je alles op moet opruimen en poetsen!! toch pas in de polder ook gedaan?Succes en wij horen je wel

• 24 Augustus 2005 - 21:26

Pa:

Ja nog vergeten te vertellen. Nog in de cabrio gereden, samen met ma en Robbert. Maar dat wordt het dus niet. Leuk als tweede auto, maar niet als mijn auto. Wie weet op zoek naar Frontera.

• 24 Augustus 2005 - 21:31

Je Meisje:

He schatje,

Gelukkig alles toch terecht.. Ik mocht het nog wel vragen of je toch niet wat in je handbagage mee moest nemen.. Maar het was niet nodig toch? Denk dat ik dat toch maar wel doe ;)

Hoe zit het verder met de apparatuur, die wel bruikbaar of eigenlijk niet? En verwarming voor over een tijdje? Enne, is het een tweepersoonsbed?? ;)

xxx

• 25 Augustus 2005 - 06:33

Je Schone Moeder:

Hoi Vincent

We waren wel blij weer te horen dat je al lekker een pilsje zat te drinken met je landlord. De reis goed verlopen dus. Heb je geen last van het tijdsverschil of valt het mee. Hoe was het op de campus wel groot zeker. Ik wens je een hele leuke leerzame tijd in New York. Gisterenavond een hele avond in het vettigkotje gestaan. En naar Brenda haar tennispartij gekeken. Was een mooi potje, maar jammer verloren Carlo en Brenda speelde goed, maar Danny van Tricht en Natalie de Schepper hebben gewonnen. Dikke kus en Groeten uit Zeeland

• 25 Augustus 2005 - 07:42

Gudulla:

Vincent gelukkig dat je uitzet nu compleet is aangekomen.Nu de grote schoonmaak nog en je kunt starten!Lekker een frikandelletje uit het vettig kotje van je schone moeder gegegeten en met spanning naar je vriendinnetje gekeken op het veld die erg haar best deed maar net te mindere waren.Groetjes uit Walsoorden.

• 25 Augustus 2005 - 08:05

Beppie:

Gelukkig goede vlucht gehad alles verder ok?
    Hier ook alles ok.
    Ik hoop dat je daar een beetje kunt wennen en een hoop niuwe ervaringen kunt op doen.
    Groetjes Peter en Beppie

• 26 Augustus 2005 - 12:38

Je Ma:

Ik heb de dr gebeld n.a.v. de inentingen deze krijg je alleen in de kinderjaren, en zijn dan voldoende voor later de D.K .P.T. de T is van tetanus die geven ze hier alleen na een beet van b.v een hond,of val in vieze grond. Volgens de DR heeft de rest geen zin nu in te enten . Dus verzin zelf een leuke datum van dat je bent gevallen of zo iets.
    Mazelen is ook een kinderziekte doen ze hier ook aleen in de kindertijd,wel vreemd hoor . Dan even over vlooien daar is een poeder voorals het in de vloerbedekking zit,dan wel behandelen anders heb je zo een huis vol. Verder wens ik je veel plezier daar en een heel fijn weekend namens mij en de meisjes,kus je ma.