Tweede dag (kort berichtje) - Reisverslag uit Troy, Verenigde Staten van Vincent Koole - WaarBenJij.nu Tweede dag (kort berichtje) - Reisverslag uit Troy, Verenigde Staten van Vincent Koole - WaarBenJij.nu

Tweede dag (kort berichtje)

Door: Vincent

Blijf op de hoogte en volg Vincent

25 Augustus 2005 | Verenigde Staten, Troy

Even snel een kort berichtje tussendoor.

Ontvangst met koffie met DONUTS !!
Vandaag de eerste dag dat ik wat "college" heb gehad, van 8.30u tot 12.15u op een plastic stoeltje gezeten en heel wat informatie te horen gekregen. (bv. bij wie ik moet zijn als ik een boete krijg en het daar niet mee eens ben, en wat te doen als ik ziek ben, waar de zustertjes zijn ;-))

Voor de rest nog even wat formulieren ingevuld en ID card gemaakt, morgen nog een prik halen voor mazellen :-s.

Straks nog een informele meeting (reception).
Morgen een (gratis) lunch, een welkoms festival, en welkoms party.
Zaterdag een welkoms picnic.

Voor de rst denk ik nog maar een beetje schoonmaken en kiezen welke vakken ik wil gaan lopen.

Maandga begint het echt.

• 25 Augustus 2005 - 18:59

Pa:

gaat het erop lijken
    typisch amerikaans, ik mis de barbecue nog
    voor de rest alles goed?
    de zwarte kip heeft ook de ontsnapping ontdekt.
    slecht weer hier veel regen, maar moeders toch naar de toss
    groetjes van edwin, heeft gebeld of je goed was aangekomen.
    Zondag weer bijtanken en maandag fris er tegenaan.
    Vakken kiezen hoeveel??
    groetjes en succes

• 25 Augustus 2005 - 22:35

Je Meisje:

He schatje,
    Net thuis van een lekker potje tennis! Tegen Nathalie en Sofie de Schepper: 3-1 voor, regen regen regen, toch nog 6-4 verloren, 2e set 5-7 gewonnen, en 3e set 6-2 verloren.. Jammer, maar echt een superleuke pot! Morgen nog een keertje om de 2e plaats en 's avonds 'toepwedstrijd.. Dateert nog uit m'n voortgezet onderwijstijd: iedere middagpauze... ben benieuwd of ik het nog kan..
    xxx tot het volgende bericht ;-)

• 26 Augustus 2005 - 06:50

Niek:

Zo te lezen bevalt het tot nu toe wel. Als ik dit zo allemaal lees verlang ik ook weer terug naar mijn studententijd Vincent! Veel plezier nog daar!

• 26 Augustus 2005 - 07:15

Lia:

leuk te horen dat het je goed gaat en dat je goed bent aangekomen .je moet er wel heel veel schoonmaken he. hier alles zijn gangetje.
    groetjes van guido en lia

• 26 Augustus 2005 - 21:25

Bro En Zus:

klink allemaal goed, begint met feest en dan the real life.
    zo te horens alles kits daar, hier ook alles okee

• 27 Augustus 2005 - 07:18

Je Schone Moeder:

Hoi Vincent.
    Ik denk op het moment dat ik dit zit te typen jij op de picnic zit. Hoe was het festival en de welkomsparty?Ik moet vanmorgen al om half 10 tennissen tegen Wendy de Kesel en Eveline de Maagt. Sterke tegenstanders dus. We zien wel. Ik ben op het moment toch gewend om te verliezen. Dan kan het alleen maar meevallen he. Hoe gaat het met je valt het allemaal een beetje mee, of is het even wennen. Is je kamertje al een beetje aan kant of is daar nog veel werk aan. Ik hoor het vast allemaal nog wel als je tijd hebt.
    Veel liefs en tot gauw

• 27 Augustus 2005 - 07:41

Lucie:

Ik leef met je mee, al dat schoonmaken!! Hmmm, waar herken ik dat van?
    en heb je je vaccinatie overleefd? Succes met het kiezen van je vakken! Groetjes, Lucie

• 27 Augustus 2005 - 08:50

Ma:

Vin zaterdagmorgen niet te geloven en ik weer om even te kijken hoe de inentingen zijn verlopen,hopelijk geen last .Je kan nu best wel eens een reactie krijgen op je T.B.C.prik ,met zo twee achter elkaar. Zo ik wens je een gezellig weekend groetjesvan mij. Je Ma